Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Μονοπάτι Γιούχτα 6 Km - Διαδρομή - Πληροφορίες

Μονοπάτι Γιούχτα - Μικρός Αγώνας 6 χλμ.

 Μικρή εισαγωγική διαδρομή, ιδανική για αρχαρίους στους αγώνες βουνού. Δοκίμασε τις δυνάμεις σου σ'εναν ξεχωριστό αγώνα, έξω από τα συνηθισμένα. Το τεχνικό μονοπάτι που ανηφορίζει στο ανθρωπόμορφο βουνό, προσφέρει ιδανικό πεδίο για κάποιον που θέλει να μυηθεί στο κόσμο του ορεινού τρεξίματος, χωρίς όμως να μπορεί να χαρακτηριστεί ως εύκολος αγώνας. Άλλωστε τα +430μ. θετικής υψομετρικής το μαρτυρούν. Είναι όμως σίγουρο πως παρά την κούραση που μπορεί να έχει μια τέτοια διαδρομή, η θέα από την κορφή θα σας αποζημιώσει.

Διαδρομή 

Ανεμοσπηλιά-Μινωικό Μονοπάτι-Κορυφή Γιούχτα (Εκκλησιά Αφέντης Χριστός)-Μονοπάτι προς Αρχάνες-Τερματισμός Πλατεία Αρχανών
Απόσταση: 6,0 χλμ. 
Υψομετρική Διαφορά: +430μ. -470μ.

Μονοπάτι 4,2 χλμ. 71%
Ορεινός Χωματόδρομος-Τσιμεντόδρομος 0,8 χλμ. 13%
Άσφαλτος 1,0 χλμ. 16%

Πληροφορίες:

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ- ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ : 

09:00 Πλατεία Αρχανών θα γίνει η αναχώρηση των αθλητών της μικρής διαδρομής με προορισμό την περιοχή Ανεμοσπήλια όπου θα γίνει η εκκίνηση του μικρού αγώνα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τον μικρό αγώνα το 16ο έτος με υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Β) Διαδρομή  6,0 χλμ.   6 Ευρώ


Powered by Wikiloc
Η διαδρομή του μικρού αγώνα "Στα Μονοπάτια Της Κνωσού & Του Γιούχτα" 6Km +430m. Από τον αρχαιολογικό χώρο "Ανεμοσπήλια" διασχίζουμε το ανηφορικό μονοπάτι έως την εκκλησία Αφέντης Χριστός και έπειτα κατηφορίζουμε τερματίζοντας στις Αρχάνες. The route of the small race of "Sta Monopatia Ths Knwssou & Tou Giouxta" 6Km +430m. From the site of "Anemosphlia" we cross the uphill path until "Afentis Xristos" Church & then down the path to Arxanes Square.
Check the route in

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Μιλήστε μας

Μη διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης η σηματοδότηση της διαδρομής 22,5 χλμ. μπορείτε να την δείτε απο εδώ* . Υπευθυνος αγώνα Καμπαξής Παντελής.

Διεύθυνση:

Μερκούρη Μελίνας 38,Ηράκλειο,ΤΚ 71305

Ώρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως 2:30 μ.μ.

Τηλ.:

2810 263426 - 6946233488