• 6ος αγώνας Στα Μονοπάτια της Κνωσού και Του Γιούχτα 17/03/2019 knossos run.


    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 17Μαρτίου 2019, οι αγώνες "Στα μονοπατια της Κνωσού & του Γιουχτα" 23χιλ. κ 6,600χιλ. καθώς κ η πεζοπορία 18χιλιομέτρων.
    Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν σε μια ηλιόλουστη μέρα γέμισαν τα μονοπάτια και απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν αγναντεύοντας το μέλλον. 

    Μεγάλος Νικητής στον αγώνα των 23000μ +1100μ με ρεκόρ διαδρομής ήταν ο Κουρκουρίκης Ιωάννης της SALOMON HELLAS με χρόνο 2.10.49 στην δεύτερη θέση ο Φώτης Ματσίγκος ARKALOS TEAM και στην Τρίτη θέση ο Πρωτοπαπαδάκης Αντώνης με χρόνο 2,22,21 ARKALOS TEAM .Στις γυναίκες η Μάλαι Μαρία LASPORTIVA TEAM GREECE με χρόνο 2,29,28 δεύτερη θέση η Maria Liliana Saru με χρόνο 2,58,14 KOURKOURIKIS TEAM και Τρίτη η Σοφία Κριαρά ΣΔΥΧ ΧΑΝΙΩΝ με χρόνο 3,02,34.

    Στον αγώνα των 6,600μέτρων +450μ μεγάλος νικητής ήταν ο Παπαδογιανάκης Δημήτρας MIKRO GYM με χρόνο 45,38 δεύτερος ο Γκιγέρμο Ρίος Mikro gym με χρόνο 51,04 και τρίτος Ρεράκης Γιώργος Mikro gym με χρόνο 54,11.Στις γυναίκες πρώτη η Μπελαδάκη Νίκη MIKROJIM με χρόνο 56,10 δεύτερη θέση η Παπαδάκη Αθηνά Άρκαλος Team και χρόν58,33 και Τρίτη γυναίκα η Λία Σαββάκη από το Ρέθυμνο με χρόνο 1,07,14.

    Την εκκίνηση έδωσαν από κοινού ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ζαν Ανδρέα Καραντίνη σε θέματα τουρισμού και ο Αφορδακός Γεώργιος ,εμβληματική φυσιογνωμία για την Κρήτη Μεσογειονίκης Βαλκανιονίκης δύο φορές πρώτος Πανελληνιονίκης στον Μαραθώνιο.

    Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Παντελής Καμπαξής εμπνευστής του αγώνα και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες!!

    Αισθανόμαστε δε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων τον Δήμο Ηρακλείου την τροχαία Ηρακλείου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.. 

    Τελος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθειά τους, τις εθελοντικές ομάδες "οι Ατακτοι" κ "Φιλιος ΖΕΥΣ" την Αναπτυξιακή Ηρακλείου το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης την Χιλιεντζάκη Άννα πρόεδρο του ΓΔΑΠ Πεζών τον πολιτιστικό σύλλογο Χαραυγή τα COSMOS SPORT,την ΝΕW BALANCE την CRETAN HOLIDAYS με τα μίνι μπάς που μας διέθεσε για την μεταφορά των αθλητών τα STELLA HOTELS την LEMONAKIS HOME,CERTO PORTA,το βιβλιοπωλείο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ το περιοδικό I RUN τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ ,το μεζεδοπωλείο BARAKI και MISTRAL την σχολή χορού ΧΟΡΕΥΕΙΝ τον ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010,τα ενεργειακά κουφώματα MARKAL το κέτερινγκ Ρερεράκη Γιώργος με την παραδοσιακή φασολάδα,τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ,το νερό Σεληνάρι, την FRECH SNACK τις μπανάνες chiquita την cretan bites,το κατάστημα mountainclub τα κρασιά Τιτάκης το ψητοπωλείο Χόβολη,το Lets Wash τα μαγεύματα την ομάδα Heraklion Tricking community τη super Brekfast για ενεργειακές μπάρες ,το UP 92.9 Χορηγός επικοινωνίας καθώς και τους φωτογράφους του αγώνα Λιάκουρη Κωνσταντίνο Νικολιδάκη Γιάννη και Βελεγράκη Γιάννη καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

    Με την ευχή να αποκομίσατε μια όμορφη δρομική εμπειρία, γεμάτοι με μαγικές εικόνες χρώματα και αρώματα να είμαστε όλοι καλά και να ξανανταμώσουμε στο knossosrun 2020!

    Τα επίσημα αποτελέσματα
  • Δήλωσε τώρα συμμετοχή

    στον ημιμαραθώνιο δρόμο "Στα Μονοπάτια της Κνωσσού και του Γιούχτα" έλα να τρέξεις και να νιώσεις τους παλμούς τις ιστορίας αυτού του τόπου. Μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη! Ο Αγώνας τελεί υπό πιστοποίηση της ITRA (International Trail-Running Association) και ΗΑΡΤΑ.

    Διεύθυνση

    Μελίνας Μερκούρη 38,ΤΚ 71305

    email

    knossosrun@gmail.com

    Τηλέφωνο

    +30 2810 263426

    Kινητό

    694 6233488